Interieur Basisschool Klimop

Door een fusie komen er na de zomervakantie meer kinderen bij. Dat betekent beter met de ruimte omgaan; leer- werkplekken op de brede gang en opslag nabij de saniataire blokken per lokaal. Meteen een mooie kans om de kleuren en materialen van het interieur op te knappen. IN architectuur maakte een plan waarbij de blokjes tussen de klaslokalen een kleuraccent kregen, in een verder neutraal gehouden omgeving. De sanitaire ruimtes zijn opgefrist en met maakwerkmeubilair hebben we handige kastruimte en werkplekken gemaakt. Zo komen de kwaliteiten van het bestaande pand (brede gangen, veel licht) weer beter tot hun recht.

Klant:

Stichting Boor (Bureau Openbaar Onderwijs Rotterdam)

Locatie:

Rotterdam noord

Taken:

Ontwerp, uitwerken, bouwbegeleiding

Realisatie:

zomer 2018

Periode:

oktober 2017-augustus 2018

Fase:

gerealiseerd