De studio

Architect ir. Marleen Vink (1966) is in 1997 na haar studie bouwkunde aan de TU Delft met het bedrijf gestart, nadat zij eerst in binnen- en buitenland werkervaring heeft opgedaan bij diverse andere architectenbureau’s. In 2015 heeft zij de opleiding Bouwhistorie, Restauratie, en Monumenten aan de Hogeschool Utrecht afgerond met een diploma.

Onze studio heeft dus ruim twintig jaar ervaring. We hebben speciale expertise op het gebied van renovaties en restauraties en ook met interieurs, zowel met bibliotheekinrichtingen als met interieurs voor nieuwe werkconcepten (Het Nieuwe Werken).
U vindt een flink aantal voorbeelden van verbouwingen en uitbreidingen voor particulieren in onze portfolio. Wij maken gebouwen en ruimtes met een orgineel gezicht. Onze ontwerpen verbeelden wat uniek is aan de gebruiker. Wij geven vorm aan de leefomgeving van de mens.

Onze transparante werkwijze zorgt voor onderbouwde keuzes. De wensen van de opdrachtgever vertalen wij samen in een herkenbaar ontwerp.

Het maken van ruimte is ons vak. Bouwkundige kennis, technische en financiele randvoorwaarden en frisse ideeen combineren wij in fraaie, functionele oplossingen. Kortom: IN architectuur geeft u de ruimte!

We zijn gevestigd in Blijdorp, in het centrum van Rotterdam, nabij het centraal station.